AcasăAnalizeTelDrum a primit noi contracte de la CJ Teleorman

TelDrum a primit noi contracte de la CJ Teleorman

-

Societatea TelDrum, despre care se spune că ar fi controlată de Liviu Dragnea, a mai făcut câteva contracte cu statul. Compania a primit 12.499.456 milioane lei de la Consiliul Județean Teleorman. Este vorba despre câteva contracte de întreținerea curentă și periodică a drumurilor din județ, anunță ziare.com.

Compania a mai avut contracte cu CJ Teleorman. În august 2020, TelDrum a încheiat un contract cu Consiliul Judetean Teleorman pentru intretinerea pe timp de vara a drumurilor din partea de vest a judetului.

La finalul anului 2019, aceeași societate Tel Drum, aflată în insolvență și judecată pentru fraude europene, a câștigat un contract de 4,5 milioane de lei, aproximativ 1 milion de euro, de la comuna Beciu (Teleorman), care avea la recensământul din 2011 un număr de 1.641 de locuitori. Contractul viza proiectarea și construcția unui drum în lungime de de 4,2 kilometri, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). 

În 2020, Tel Drum a reușit să câștige patru contracte cu statul roman, în valoare totală de 136 de milioane de lei, comparativ cu șapte contracte, care se apropie de suma de 120 de milioane de lei, obținute în 2019, anul condamnării lui Liviu Dragnea, pe care procurorii DNA îl acuză că ar controla Tel Drum prin interpuși.

Majoritatea contractelor au fost semnate cu Consiliul Județean Teleorman, condus acum de Adrian Ionut Gâdea, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, care i-a luat apărarea fostului lider PSD după condamnare. Înaintea lui Gâdea, instituția a fost condusa de Danut Cristescu.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...