spot_img
26.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăDezvaluiriTatăl premierului verificat de Corpul de Control al ministrului Educației

Tatăl premierului verificat de Corpul de Control al ministrului Educației

-

Inspectoratul Școlar al județului Caraș-Severin este călcat, din nou, de către Corpul de Control al ministrului Educației. E verificată inclusiv o perioadă din mandatul lui Nicolae Grindeanu, tatăl premierului României!, scrie Express de Banat.

- Reclama -

Dacă la controlul precedent, care a avut loc la începutul anului, s-a verificat o sesizare punctuală, de astă dată ar fi vorba despre o verificare de fond, care are în vedere întreaga activitate a ISJ Caraș-Severin, începând cu data de 1 ianuarie 2016.

Profesorul Adrian Doxan, inspectorul școlar general din Caraș-Severin, a confirmat pentru Express de Banat controlul și faptul că acesta este unul tematic, ce are în vedere activitatea instituției din 1 ianuarie 2016 până la zi. Adică și perioada în care inspectoratul era condus de Nicolae Grindeanu. Tatăl actualului premier și-a dat demisia din funcția pe care fusese detașat „în interesul învățământului” în mai anul trecut.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...