spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriTatăl premierului și un proces de abuz în serviciu

Tatăl premierului și un proces de abuz în serviciu

-

Nicolae Grindeanu, fostul inspector școlar general din Caraș-Severin, nimeni altul decât tatăl premierului, este implicat îmtr-un scandal de abuz în serviciu unde va trebui să se prezinte ca martor, scrie Express de Banat.

- Reclama -

Tatăl lui Sorin Grindeanu e citat pentru data de 15 februarie la Tribunalul Caraș-Severin, ca să răspundă întrebărilor instanței în dosarul școlii penale sanitare de la Caransebeș, „Carol Davila”. În calitate de inspector școlar general, acesta ar fi fost abordat de șeful său de partid și de șefa Tineretului Social-Democrat, Mihaela Popovici, cu care este astăzi colegă în plenul Consiliului Județean, cu scopul de a o ajuta pe Eleonora Gavrilesc, lider UNPR Călan și manager al școlii sanitare, să organizeze examenul de absolvire la Călan, mai spune presa din Reșita.

Avocatul Cosmin Bolosin spune conform EB că, prin această ordonanță, Eleonora Gavrilesc poate fi considerată „curată”. „Dacă această ordonanță va intra în vigoare, dacă se va dovedi că nu s-a făcut cu gravă încălcare a legii, Gavrilesc va scăpa de infracțiunile de abuz în serviciu. Se pun în discuție niște elemente din dosar dacă dumneaei a încercat să o favorizeze în vreun fel pe studenta din dosar pentru a i se dea notă de trecere. Dacă această ordonanță va fi un singur minut în vigoare, dumneaei va scăpa de această acuzație”.

Tatăl premierului este martor în acest dosar.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img