spot_img
27.8 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăAnalizeTatăl lui Gigină: Pedofilul era marioneta lor, știa prea multe

Tatăl lui Gigină: Pedofilul era marioneta lor, știa prea multe

-

Cornel Gigină, tatăl lui Bogdan Gigină, face acuzații grave despre polițistul pedofil şi vorbeşte de interese la nivel înalt.

Cornel Gigină a declarat că „Eugen Stan era marioneta lor, știa prea multe și de aceea l-au protejat. Niciodată un șef nu-și ține aproape decât un câine credincios”.

„Nu pot să accept ca imaginea copilului meu să fie asociată cu un asemenea individ și să stea cât mai mult în închisoare pentru că acolo îi era locul”, a mai spus Cornel Gigină.

Bogdan Gigina a murit acum aproape doi ani şi jumătate, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă. Făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea. Se pare că Eugen Stan dirija traficul în seara accidentului tragic în care și-a pierdut viața polițistul Bogdan Gigină.

Tatal lui Bogdan Gigină a confirmat cele scrise de mine pe Facebook. Ignorați faptul că a făcut dezvăluirile la Latrina 3. Rețineți ce spune omul ala, care, in momentul accidentului, lucra tot la Brigada Rutieră. Nu mai ştiu daca lucrează si astăzi.Mizeria de la Brigada Rutieră trebuie să iasa la suprafață!În curând o să dezvălui şi la ce altceva era folosit Eugen Stan de către ştabii de la Rutieră. O să va cruciți. Stați pe recepție!, a scris pe facebook Silviu Sergiu.

CE A DEZVĂLUIT SILVIU SERGIU:

Vă spuneam că mi-a scris ieri un prieten inteligent despre faptul că șeful pedofilului Eugen Stan de la Rutieră avea în ogradă majoritatea traseelor pe care Gabriel Oprea se deplasa cu coloana oficială. Prietenul meu spunea că Eugen Stan s-ar putea să știe cum a murit colegul său și că ar putea să scrie un denunț în acest sens.

La scurt timp după ce am postat asta am fost contactat de un polițist de la Brigada Rutieră, cu care am băut o cafea în această dimineață. Și am aflat lucruri foarte interesante.

De pildă, am aflat că Emanuel Rene Vornicu se ocupa de sectoarele 1,2 și 6, adică exact pe unde circula cel mai mult Gabriel Oprea. Din acest motiv, era omul de încredere al lui Oprea, care-l suna personal si-l anunța că trebuie să meargă încolo și-ncoace.

Emanuel Rene Vornicu îl folosea pe Eugen Stan pe post de om de încredere, inclusiv de șofer personal. Pe Eugen Stan îl puteai găsi în majoritatea timpului în intersecțiile apropiate de sediul MAI, dirijând circulația. Era permanent la dispoziția lui Vornicu.

Când Oprea suna și anunța că ”în 5 minute plecăm în direcția X”, Vornicu punea mâna pe telefon, îl suna pe Eugen Stan, care, din teren, organiza traseul Interesului Național.

În seara morții lui Bogdan Gigină, se pare că scenariul acesta s-a aplicat întocmai.

De aceea, Eugen Stan ar putea fi un martor important în dosarul tragicului accident. Dosar pe care DNA nu l-a trimis încă în judecată, deși doamna Kovesi ne asigura că o va face pnă la sfârșitul lui 2017. Ar cam fi timpul, pentru că au trecut doi ani de atunci…”

 

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...