spot_img
24.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăALEGERI 2020Tarifele pentru serviciul de salubritate din Teleorman se vor tripla! Gâdea și...

Tarifele pentru serviciul de salubritate din Teleorman se vor tripla! Gâdea și PSD, mână în mână cu Polaris!

-

Consiliul Județean Teleorman, pe care pesedistul Adrian Gâdea are de gând să pină, din nou, mâna, de săptămâna viitoare, are în plan să dubleze și chiar să tripleze tarifele percepute pentru salubritate. Locuitorii județului Teleorman vor fi, astfel, îngenunchiați de noile tarife de colectare, transport și depozitare a deșeurilor din județ.

- Reclama -

Anul viitor expiră contractul pe care Consiliul Județean Teleorman, prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”ADI Managementul Deșeurilor Teleorman”, îl are cu operatorul de salubritate din județ. Pentru reînnoirea acestuia este nevoie ca primăriile să adopte, până la asfârșitul acestei luni, documentația aferentă, respectiv Caietul de sarcini. Doar că documentele ce trebuie aprobate într-un timp foarte scurt prevăd tarife exorbitante percepute populației pentru serviciul de salubritate. Acestea, practic, aproape că se vor tripla, în mediul rural, și se vor dubla, în mediul urban.

Pentru a fi siguri că tarifele vor crește, de anul viitor, pesediștii, care conduc, acum, Consiliul Județean, nu scot un cuvânt despre acest lucru și așteaptă ca acest proiect să treacă tacit.

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, face un apel către toți primarii responsabili din județul Teleorman să organizeze, cât mai urgent posibil, ședință de Consiliu Local și să respingă Caietul de sarcini care prevede creșterea nejustificată a taxelor pentru salubritate. 

Executat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL, Organizația Teleorman, Cod mandatar: 21200012

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...