spot_img
2 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăAnalizeSĂLAJ/ Gheorghe Stanciu (PNTCD) îl cheamă la o dezbatere publică pe Dinu...

SĂLAJ/ Gheorghe Stanciu (PNTCD) îl cheamă la o dezbatere publică pe Dinu Iancu (PNL): Cine e candidatul de dreapta pentru președinția CJ Sălaj?

-

Gheorghe Stanciu, candidatul PNTCD la presedintia Consiliului Judetean Salaj, il cheama la o dezbatere publica pe Dinu Iancu, candidatul din partea PNL pentru aceeasi functie.

- Reclama -

Dat fiind ca suntem candidati la presedintia Consiliului Judetean Salaj, cea mai inalta functie aleasa din judet, avem datoria de a ne prezenta si dezbate in fata tuturor salajenilor, de dreapta sau nu, valorile partidelor noastre, proiectele de viitor si solutiile la problemele existente. Mai sunt cateva zile pana se incheie campanie iar timp de o dezbatere cu Dinu Iancu inca exista”, a spus Gheorghe Stanciu (PNTCD).

„O dezbatere intre candidatul PNTCD si PNL la presedintia CJ Salaj este imperativa pentru ca salajenii sa poata alege in deplina cunostinta de cauza! PNTCD Salaj lasa PNL sa aleaga data, ora si locul dezbaterii, singura conditie pe care o punem este ca aceasta dezbatere sa fie publica si transmisa live pe tv/internet/Facebook”, a spus europarlamentarul Cristian Terhes, presedintele PNTCD Salaj.

Material realizat de FLUX 24 Media Communications SRL la comanda PNȚCD Sălaj, Cod unic de identificare:21200185

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img