spot_img
16.2 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăSpecialTăriceanu: Nu am mers la Deveselu deoarece nu primeam onorul Gărzii

Tăriceanu: Nu am mers la Deveselu deoarece nu primeam onorul Gărzii

-

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, la B1 TV, că a refuzat să participe la ceremonia de inaugurare a bazei de la Deveselu pentru că Garda de Onoare urma să îl salute pe premierul Dacian Cioloş, nu pe el, şi nu dorea să fie „o marionetă” care să stea lângă primarul satului, fără să aibă dreptul la un discurs, transmite news.ro.

- Reclama -

„În dimineaţa zilei respective, am aflat că la Deveselu este o ceremonie organizată care prevede salutul Gărzii de Onoare către prim-ministru, care va fi acolo, dar eram şi eu acolo. În ordinea ierarhică în stat, până una ulta, preşedintele Senatului este înaintea premierului, deci Garda trebuia să dea onorul preşedintelui Senatului”, a spus Tăriceanu.

Şeful Senatului a afirmat că un alt motiv care l-a făcut să nu participe este faptul că a aflat că nu va putea susţine un discurs, ci doar premierul Dacian Cioloş. „(Am aflat – n.r.) că eu o să am un loc foarte onorant – stau alături de primarul din satul Deveselu. Şi atunci am spus că dacă eu sunt chemat acolo de marionetă, ca să dau bine eventual la camere mai bine stau să-mi văd de treabă, că am ce să fac. Pe scurt”, a spus senatorul, la B1 TV.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...