spot_img
17.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăJustitieCălin Popescu Tăriceanu: Am avut telefonul ascultat anul trecut

Călin Popescu Tăriceanu: Am avut telefonul ascultat anul trecut

-

” Anul trecut am avut telefonul pus sub ascultare o lună de zile, între octombrie-noiembrie. Sunt înregistrări la dosar, dar nu au nicio legătură cu faptele pentru care sunt trimis în judecată.”, a declarat marți seară la B1 Tv președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

- Reclama -

În dosarul Truică nu știu dacă au avut intenția „să mă bage”… Procurorul mi-a spus dacă cunosc o anumită persoană. Eu i-am spus că nu pot să zic că-l cunosc, ci că l-am văzut. Dar în dosar este un martor care a spus că m-a văzut cu persoana respectivă la o masă de la o nuntă. Cam așa s-a fabricat acest dosar. Sunt și interceptări care nu sunt incriminatorii, a mai spus Tăriceanu.

„Din fericire, există asociații profesionale care iau atitudine împotriva lucrurilor precum super-imunitatea avocaților… Nu cred că suntem singurii care vedem aceste lucruri care au nevoie de corectare, pentru că devin periculoase pentru democrația noastră. Ele sunt deja periculoase, aceste atitudini nu se opresc. Modificările impuse Guvernului și pe care Guvernul le-a promovat dovedesc că sunt procese de mișcare, dar involutive. Văd că sunt încercări de creare a unei super-puteri, dincolo de cele trei puteri din stat, și mai presus decât ele, dar în special, peste Parlament. Parcă este un fel de încercare de a-și arăta mușchii față de Parlament„, a comentat Călin Popescu Tăriceanu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img