spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăDezvaluiriTăriceanu e bucuros ”parțial” după achitare

Tăriceanu e bucuros ”parțial” după achitare

-

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni seara, după ce instanţa supremă l-a achitat în dosarul de mărturie mincinoasă că decizia nu poate decât să-l bucure, însă bucuria sa este parţială. El a mai spus că a fost supus unei presiuni publice uriaşe.

- Reclama -”Sigur că o astfel de decizie nu poate decât să mă bucure, dar bucuria mea este parţială, pentru că într-adevăr după avatarurile prin care am trecut începând din 2015 – purtat la parchet, purtat în instanţă, cu o presiune publică uriaşă asupra mea, care i-a afectat pe toţi cei din jurul meu, tot acest calvar astăzi s-a încheiat. Bucuria mea este umbrită de faptul că ştiu că foarte mulţi alţi oameni care au fost sau sunt în aceeaşi situaţie cu mine nu şi-au încheiat încă procesele”, a declarat la Antena 3 Călin Popescu Tăriceanu.

El l-a dat ca exemplu pe Dan Radu Ruşanu, ”care şi-a văzut toată cariera profesională şi politică distrusă”.

”Nu pot să nu mă gândesc câte nedreptăţi s-au întâmplat, câte abuzuri au avut loc, ce tragedie s-a aşternut peste România, pentru că toate aceste lucruri au contribuit într-o măsură importantă la degradarea percepţiei despre ţara noastră şi în rândul românilor”, a adăugat Tăriceanu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...