spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeTÂRGU JIU: Transport în comun modern și infrastructură reabilitată

TÂRGU JIU: Transport în comun modern și infrastructură reabilitată

-

Modernizarea transportului în comun reprezintă cea mai eficientă soluție la problemele legate de trafic, din municipiul Târgu Jiu. Reprezentanții organizației municipale, în frunte cu primarul Marcel Romanescu, candidatul PSD pentru încă un mandat, au fost prezenți în mijlocul locuitorilor din cartierul Zambilelor. Proiectele atrase de administrația locală din fonduri extrabugetare, a reprezentat principalul subiect de interes al cetățenilor. Locuitorii municipiului își doresc un oraș modern, curat, cu perspective de dezvoltare, iar proiectele primarului Marcel Romanescu sunt proiectele târgujienilor.

„Oamenii sunt conștienți că un transport în comun modern și eficient este vital. Observă zilnic schimbările prin care trece Societatea TRANSLOC, de la noile troleibuze și până la autobaza care se modernizează în acest moment.
Ne-am bucurat să aflăm că cetățenii știu și de ce asfaltările anumitor străzi au început abia acum: în ultimii ani s-a intervenit masiv pentru introducerea fibrei optice în proiectul INFOTRAFIC, pentru noul sistem de iluminat public, pentru modernizarea rețelei de distribuție a gazelor etc. Acum, când aceste proiecte au fost finalizate, sau sunt aproape de finalizare, a venit și rândul așternerii unui nou strat de asfalt, așa cum este și cazul Bulevardului Ecaterina Teodoroiu.
Finalizăm proiecte mari, pentru care administrația a atras fonduri extrabugetare însemnate, iar cetățenii au înțeles necesitatea acestora și apreciază eforturile depuse”, a declarat Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu Jiu.

  • Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ
  • Executat de Flux 24 Media Communications
  • CUI mandatar financiar coordonator: 21240002
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img