spot_img
5.9 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăDezvaluiriTânăra surprinsă îmbrățisându-se cu Cioloș, Kovesi, SRI, Putin și Gazprom

Tânăra surprinsă îmbrățisându-se cu Cioloș, Kovesi, SRI, Putin și Gazprom

-

Fostul premier Dacian Cioloș a fost surprins, zilele trecute în compania unei tinere domnișoare, ținându-se de mână sau chiar îmbrățișându-se. El a condus-o mai apoi la aeroport cu escorta SPP. Tânăra este Andrada Morar, scrie Sursa Zilei.

Despre Andrada Morar FLUX 24 a făcut dezvăluiri în exclusiviyate în octombrie 2016, după ce aceasta s-a întâlnit cu Dacian Cioloș la New York.

- Advertisement -

CE SCRIA FLUX 24 DESPRE ANDRADA MORAR, DACIAN CIOLOȘ, LAURA CODRUȚA KOVESI, SRI, PUTIN ȘI GAZPROM:

Dacian Cioloș  s-a întâlnit în 21 septembrie (n.red-2016) la New York cu Andrada Morar, șefa echipei de strategie digitală a Ketchum HQ din New York, parte a rețelei Ketchum Worldwide, aparținând grupului mondial Omnicom, companie care a lucrat pentru Vladimir Putin și Gazprom, dar care apare și într-o relație cu firme din România care au lucrat pentru SRI și Laura Codruța Kovesi.

- Advertisement -

andradaO fotografie care confirmă întâlnirea dintre cei doi a fost publicată pe profilul său de facebook de Morar.

andradaInformația privind întâlnirea între cei doi a fost dezvăluită pe facebook de șefa de la Ketchum specificând că ar fi avut loc la cererea fostului premier român.

Ketchum și Omincom au apărut în dezvăluirile făcute în ultimele de zile de FLUX 24 fiind legate de piarul pentru SRI, Laura Codruța Kovesi, liderul rus Vladimir Putin și Gazprom.

Firma The Group, condusa de Mihaela Nicola, cunoscuta pentru faptul ca ofera consultanta de imagine si comunicare Serviciului Roman de Informatii (SRI) si Laurei Codruta Kovesi, a intrat in 2012 in parteneriat cu firma Omnicom Group care intre 2006-2015 s-a ocupat de PR-ul lui Vladimir Putin in Statele Unite si Uniunea Europeana.

andrada2PR-ul lui Vladimir Putin a fost facut de Ketchum, o firma subsidiara Omnicom Group. Paralel cu PR-ul pentru Putin, firma Ketchum s-a ocupat si de PR-ul  Gazprom.

CITIȚI MAI MULT:DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE DIN SUA/ Piarul lui Kovesi, SRI, Putin, Gazprom şi acoperiţii din presă LEGĂTURI PERICULOASE

Andrada Morar este originară din Zalău de unde provine și premierul Dacian Cioloș.

Din aprilie 2014, Andrada Morar conduce echipa de strategie digitală a companiei de comunicare Ketchum HQ din New York, parte a rețelei Ketchum Worldwide, aparținând grupului mondial Omnicom.

Anterior ea s-a ocupat de divizia din Benelux care coordona contractele pe Rusia.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img