Tăcerea intelectualilor în scandalul Laura Bretan: ”Dacă a vrut să facă act de mărturisire publică a credinței ei, își merită soarta, nu-i așa?! Imensa nedreptate nu smulge niciunei „conștiințe exemplare” nici măcar o lacrimă, nici măcar un oftat”

0
105

Tăcere deplină în tabărele „conservatorilor publici”, a intelectualilor publici, a „modelelor etice absolute”, a „marilor scriitori”, a „conștiințelor exemplare”. Nimeni nu strigă pentru Laura Bretan. Dacă a vrut să facă act de mărturisire publică a credinței ei, își merită soarta, nu-i așa?! Imensa nedreptate nu smulge niciunei „conștiințe exemplare” nici măcar o lacrimă, nici măcar un oftat.Dacă nu sunt derapaje fundamentaliste de condamnat, dacă nu sunt de anihilat cuiburi antimacron, antimerkel, dacă nu pot fi relevate „conspirațiile filetiste” și nici „stupiditatea” intrinsecă a clerului și mirenilor ortodocși, dacă nu sunt de demascat cuiburi trumpiste, atunci tăcerea doctă și adaptată situației tactice este opțiunea perfectă pentru „conservatorul public”, a scris pe facebook Mihai Gheorghiu de la Coaliția pentru Familie.

POSTAREA LUI MIHAI GHEORGHIU:

Dacă realitatea atacului agendei politice a nefirescului atacă un copil de 16 ani și explodează pe retina unei întregi țări, atunci tăcerea care confirmă realitatea ireductibilă e totuși semnul unei recunoașteri, fie ea lașă și ignară. Așa cum și tăcerea în fața imundei campanii antireferendum a fost primită cu tăcerea aprobatoare a acelorași falange modelatoare. S-a comunicat sec după referendum că „referendumul și-a ratat tema”.

Mihai Alexandru pune punctul pe i, creștinii devin complet inadecvați oriunde în Europa unde elita progresistă face jocurile. Deci și în România.

„Vă rog să mă scuzați, dar aceasta este părerea mea. Am pierdut cea mai mare șansă de a aduce anul următor, Eurovisionul în România. Românii au votat Laura Bretan, doi jurați ne-au acordat note maxime, prestația ei și tot pachetul au fost impecabile, dar din cauza unor motive care n-au nici o legătură cu muzica, a trebuit să acceptăm acest deznodământ. Noi ne-am asumat de la început acest lucru, știam ca pot exista urmări iar ele nu au întârziat. Întrebarea mea este următoarea: Nu cumva avem de-a face un soi de discriminare? Nu cumva Eurovisionul deviază de la ideea de bază care ne unea pana acum, adică muzica. Mi-as dori să se menționeze clar în regulamentul acestui concurs, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze, măcar sa știm o treabă de la început. În acest fel se pot evita situații ca aceasta, care a avut ca rezultat dezamăgirea unui copil de 16 ani, plus majoritatea românilor, iar toată munca unei echipe a fost aruncata pe apa sâmbetei.

Draga mea, Laura, aseară ai strălucit pur și simplu, ai cântat impecabil și îți mulțumesc din tot sufletul meu pentru aceasta experiență pe care am trăit-o împreună”, a scris Mihai Alexandru.