spot_img
32.2 C
București
duminică, august 7, 2022
AcasăAnalizeOfensiva antisemitismului în Franța: Un cimitir profanat

Ofensiva antisemitismului în Franța: Un cimitir profanat

-

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a catalogat marţi profanarea unui cimitir evreiesc din nord-estul Franţei drept un act ‘şocant’ comis de ‘sălbatici antisemiţi’, informează AFP conform Agerpres.

Ceva şocant s-a produs astăzi în Franţa. 80 de morminte evreieşti au fost profanate de către sălbatici antisemiţi, care s-au folosit de simboluri naziste’, a afirmat Netanyahu într-un comunicat, invitând liderii francezi şi europeni să adopte o ‘poziţie fermă împotriva antisemitismului’.

- Reclama -Premierul Benjamin Netanyahu a reacţionat astfel la profanarea a zeci de morminte dintr-un cimitir evreiesc din Alsacia, în aceeaşi zi în care autorităţile franceze au îndemnat la mobilizare în faţa actelor antisemite în Franţa.

Antisemitismul este ‘un flagel care ameninţă întreaga lume, nu doar pe noi, şi el trebuie condamnat de fiecare dată când scoate capul, oriunde ar fi’, a spus premierul israelian.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...