spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăExclusivSuveica bulgară din casa deputatului Zamfir, DIICOT INTRĂ PE FIR?

Suveica bulgară din casa deputatului Zamfir, DIICOT INTRĂ PE FIR?

-

După un mandat sănătos de consilier general în Administraţia Băsescu a Primăriei Capitalei şi un management falimentar la firma Roecco SRL, deputatul PNL,Daniel Zamfir, contestatul iniţiator al legii “Dai casa băncii şi scapi de credit”, şi-a construit o casă pe strada Nucilor nr 6 din Voluntari, pe care a pus-o la “bătaie” unui administrator bulgar pentru a-şi face firmă. Acţionarii Real Select Imobiliara erau Boris Borisov şi Global Development Group SRL cu sediul în strada Lucaci nr 17 din sectorul 3, sector în care Daniel Zamfir era preşedinte al PDL.

- Reclama -

Global Development Group SRL avea ca acţionari pe Boris Borisov şi Real Select Imobiliara. O suveică perfectă, cu sediul social în casa deputatului care se luptă azi pentru „săracii” României.

Cele două firme s-au înfiinţat în aceeaşi zi 31, una în luna martie 1996, alta în mai al aceluiaşi an.

Ana Theodora, soţia de atunci a lui Daniel Zamfir, era expert imobiliar.

Banii s-au învârtit mai mult prin Real Select Imobiliara. La o cifră de afaceri de 837 458 de lei, realizată cu zero angajaţi, din ultimul bilanţ (2009) reiese o pierdere de 4162 de lei. Cealaltă firmă suroră a lăsat bugetul de stat cu un minus de 13.828 de lei.

După ce a înregistrat pierderi de 1.001.274 lei, bulgarul şi-a închis firma Real Select Imobiliara. Împotriva societăţii Global Development Group s-a început urmărirea silită. Cele două firme au reuşit să înregistreze peste un milion de lei pierderi. Bugetul de stat a fost prejudiciat. Firmele s-au închis. Ia bulgarul, de unde nu-i.

bulgari

Theodor Zamfir, fratele deputatului, a făcut o manevră financiară similară. Flux 24 a publicat modalitatea prin care s-a scăpat de firmă trecând-o pe numele unor cetăţeni albanezi în 2011.

Între 2000 şi 2010 s-au creat mii de circuite comerciale și financiare frauduloase prin interpunerea în sistem de rețea tip ‘suveică’ a firmelor, circuit concretizat în emiterea de documente false de livrare de mărfuri, anchetate de ofiţerii DIICOT.

Acţiunea fratelui de a trece firma cu datorii pe numele unor cetăţeni albanezi a fost precedată de suveica bulgară. E cazul ca DIICOT să intre pe fir.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...