spot_img
28.5 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăMedia“Sunteți un mare român, domnule Ghiță”: Complimente la TVR de la un...

“Sunteți un mare român, domnule Ghiță”: Complimente la TVR de la un fost jurnalist Antena 3

-

Primirea “călduroasă” a lui Sebastian Ghiță la TVR, de către fostul jurnalist Antena 3 Ionuț Cristache, actualmente realizatorul celei mai importante emisiuni de la televiziunea publică, a devenit virală pe Internet, transmite B1.

- Reclama -

Cristache s-a întrecut pe sine în declarații lingușitoare la adresa lui Sebastian Ghiță, iar deputatul a fost neîntrerupt în atacurile pe care le-a pornit la adresa șefei DNA, Codruța Kovesi, si complimentarea marilor performanțe obținute de Victor Ponta în mandatul de premier.

Sunteți un mare român, domnule Ghiță, și vă pasă”, i-a spus realizatorul TVR, plătit din bani publici, deputatului anchetat Sebastian Ghiță.

 “Sunteți un mare român, domnule Ghiță”. Deputatul anchetat de DNA, asaltat cu complimente la TVR, de un fost jurnalist Antena 3

Emisiunea a continuat în aceeași temă, Cristache adresându-i lui Ghiță întrebări “grele” precum:

-Aveți amintiri foarte multe cu Victor Ponta. De la o vreme, nu le mai puteți construi pentru că aveți o interdicție de a comunica. Vă e dor de relația de prietenie cu Victor Ponta?

-Domnule Ghiță, înainte de toate, discutam și cu colegii din platou cum vă recomandați? Cum să vă trecem pe burtieră? Deputat, om de afaceri, mogul, milionar?

Teme întâlnite pe postul România TV, pe care îl controlează, au fost detaliate pe postul public de televiziune, în principalul talk-show al serii”, a  scris Petrișor Obae de la Pagina de Media.

Video – Facebook/ Marilena Stancu

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...