spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăAnalizeSummit-ul liderilor conservatori: Noua coalitie de guvernare din Germania și Macron din...

Summit-ul liderilor conservatori: Noua coalitie de guvernare din Germania și Macron din Franța doresc federalizarea UE

-

Summit-ul liderilor conservatori din UE este in plina desfasurare la Varsovia. PNTCD este singurul partid din Romania participant la summit. Se discuta despre apararea suveranitatii nationale a tarilor membre UE, in contextul in care noua coalitie de guvernare din Germania si Macron din Franta doresc federalizarea UE, adica distrugerea statelor nationale, a scris pe Facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

Comunitatea Europeana si UE au fost gandite pornind de la ideea de „Europa a natiunilor suverane” si asa trebuie sa ramana.Daca pana in 1918 Partidul National Roman (PNR) din Transilvania a militat pentru drepturile romanilor si unirea acestora intr-un singur stat, in prezent PNTCD, continuatorul PNR, lupta pentru apararea suveranitatii nationale a Romaniei. Daca altii au murit sa avem un stat national, suveran, independent, unitar si indivizibil, noi trebuie sa luptam sa-l pastram astfel, mai afirmă Terheș..

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...