spot_img
20.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăhighlightSulfina Barbu: Partidele care-l susţin pe Victor Ponta îşi ASUMĂ judecata Poporului

Sulfina Barbu: Partidele care-l susţin pe Victor Ponta îşi ASUMĂ judecata Poporului

-

PNL mizează pe 10-15 mii de participanţi la mitingul de marţi din parcul Izvor, declară la RFI vicepreşedintele liberal, Sulfina Barbu. Ea spune că partidele care-şi asumă susţinerea „ruşinoasă” faţă de premierul Victor Ponta vor merge la „judecata poporului”.

Sulfina Barbu afirmă că „trebuie să terminăm odată cu ipocrizia. Care este interesul naţional al României să aibă un prim-ministru inculpat în fruntea Guvernului? Degeaba invocă domnul Oprea interesul naţional, din moment ce îl susţine pe Victor Ponta în fruntea Guvernului. Cum explică domnul Tăriceanu şi susţinătorii domniei sale că îi dau votul şi girul domnului Victor Ponta în fruntea Guvernului României? Trebuie să vadă cetăţenii lucrul acesta foarte limpede”.

Vicepreşedintele PNL spune că „dacă vor susţine în continuare şi în acest mod conducerea Guvernului de către Victor Ponta, toate partidele din coaliţia de guvernare îşi asumă judecata poporului (…). Partidele care-şi asumă această susţinere ruşinoasă şi nedemnă pentru o ţară membră a Uniunii Europene vor vedea la judecata poporului că au greşit”.

PNL se bazează pe 10-15 mii de participanţi la mitingul de marţi din Capitală. „Mitingul pe care-l organizăm mâine în parcul Izvor este tocmai pentru a arăta cetăţenilor că Partidul Naţional Liberal doreşte să se bazeze pe sprijinul lor. Pentru acest miting ne bazăm pe un număr de 10-15 mii de participanţi. Facem din nou apel la toţi cetăţenii din Bucureşti care îşi doresc să nu mai fie reprezentaţi de un prim-ministru trimis în judecată să vină alături de noi în stradă, să arătăm că aceasta este de fapt voinţa cetăţenilor şi nu voinţa parlamentarilor conduşi de şefi de partide, care au interese proprii”, conchide Sulfina Barbu.

Moţiunea de cenzură a PNL va fi dezbătută marţi de plenul reunit al Parlamentului. Liderii formaţiunilor din coaliţia de la Putere au spus deja că nu vor susţine moţiunea.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...