spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăExterneSUA au REFUZAT să-l primească pe premierul rus Dmitri Medvedev pentru NEGOCIERI...

SUA au REFUZAT să-l primească pe premierul rus Dmitri Medvedev pentru NEGOCIERI despre Siria

-

SUA au respins propunerea făcută de Rusia de a trimite o delegație oficială condusă de premierul Dmitri Medvedev la Washington și o delegație americană la Moscova pentru discuții mai aprofundate vizând cooperarea în Siria, a declarat miercuri ministrul rus de externe Serghei Lavrov, vorbind în Duma de Stat, camera inferioară a parlamentului rus, relatează Agerpres.

- Reclama -

Chiar astăzi am primit un răspuns oficial. Ni s-a răspuns că nu pot trimite o delegație oficială la Moscova și nici nu pot să primească o delegație rusă la Washington”, a declarat Lavrov, indicând că, în urmă cu o zi, președintele Vladimir Putin amintise de această inițiativă rusă de a trimite la Washington o delegație la nivel înalt, condusă de premierul Dmitri Medvedev, care să aibă în componența sa experți militari, reprezentanți ai serviciilor secrete și diplomației ruse.

Noi am făcut această propunere la sfârșitul lunii septembrie, când președintele rus Vladimir Putin a luat cuvântul în deschiderea reuniunii Adunării Generale a ONU la New York”, a indicat Serghei Lavrov.

În mesajul părții americane se menționa că singurul lucru de care SUA sunt interesate este de a conveni asupra măsurilor destinate să permită evitarea incidentelor în Siria.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...