spot_img
7.5 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasămediuStelian Tănase i-a scris lui Iohannis: "Este ultimul moment când se mai...

Stelian Tănase i-a scris lui Iohannis: „Este ultimul moment când se mai poate interveni pentru a salva Televiziunea publică”

-

Preşedintele director general al SRTV, Stelian Tănase, i-a transmis, luni, o scrisoare şefului statului, Klaus Iohannis, în care îi cere să intervină pentru a salva televiziunea publică, transmite Mediafax.
„Este urgent, domnule preşedinte, să interveniţi cu marea dumneavostră autoritate pentru a salva o instituţie esenţială într-o societate europeană modernă. Vă solicit, aşadar, să puneţi pe agenda dumneavoastră şi aşa încărcată un punct referitor la ce v-am scris mai sus, privind situaţia televizunii şi datoriile. Vă rog ca în întâlnirile cu politicienii şi şefii instituţiilor statului să le amintiţi situaţia gravă a SRTV şi să le cereţi să iasă din indiferenţa manifestată în atâtea prilejuri. E timpul să se ia măsurile care se cuvin. Cred că acesta este ultimul moment când se mai poate interveni pentru a salva Televiziunea publică”, a precizat Stelian Tănase, în scrisoarea menţionată.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img