spot_img
1.5 C
București
joi, decembrie 1, 2022
AcasăDezvaluiri#SRIDNAGate/ Fostul adjunct al lui Florian Coldea, decorat de CIA, CUTREMURĂ Binomul:...

#SRIDNAGate/ Fostul adjunct al lui Florian Coldea, decorat de CIA, CUTREMURĂ Binomul: STĂPÂNIRE prin ÎMBOGĂȚIRE!/ Sunt pregătit să prezint modul în care s-a acaparat Puterea în această țară în beneficiile acestei Mafii: Acoperiții din Justiție, Presă, Politică, Afaceri și firmele acoperite ale SRI/ Coldea a ordonat arestări în prezența mea/ ÎNREGISTAREA INTEGRALĂ

-

Rechizitoriile DNA erau făcute de ofițeri SRI, Bravii procurori de la DNA le luau și le contrasemnau și mai apoi le trimiteau în instanță, unde se creau culoarele necesare. Se trimiteau bilețele către judecători anume desemnați care erau santajați, în relații cu unii din SRI sau ofițeri acoperiți ceea ce e ilegal. Au fost foarte multe abuzuri. Florian Coldea avea un braț armat în Justiție cu DNA și Kovesi, a declarat luni seară la România Tv fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, care a fost adjunctul fostului șef operativ al SRI, generalul Florian Coldea, la Brigada Anti Terorism. 

- Reclama -

PARTEA ÎNTÂI A INTERVIULUI:

Dragomir a fost decorat cu cea mai înaltă distincție de președintele României pentru rolul jucat în eliberarea jurnaliștilor români în Irak. El a fos decorat și de CIA. Este specialist în lumea arabă. A fost olimpic în liceu la filosofie.

PARTEA A DOUA A INTERVIULUI

Daniel Dragomir a vorbit de Deep State, Statul Paralel, care și-ar avea originile în întâlnirea din sufrageria lui Gabriel Oprea în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009.

Generalul Florian Coldea a ordonat arestări în prezența mea. Din 2009 oameni de afaceri, politicieni, jurnaliști, au fost interceptați pe mandate de securitate națională diferite timp de 5 ani cerute de SRI. Aceste mandate au fost transmise de fostul șef al Parchetului General, doamna Kovesi. Sunt pregătit să prezint modul în care s-a acaparat Puterea în această țară în beneficiile acestei Mafii. O mafie are de obicei reguli, această clică nu a respectat nimic , a dezvăluit Daniel Dragomir.

Firme românești au fost falimentate, unele au fost preluate de Statul Paralel, a precizat Dragomir.

O firmă privată nu are nicio șansă la o licitație cu o firmă SRI. Sunt firme, oameni de afaceri care au fost împinși pe marginea prăpastiei pentru interesul unei clici. Scopul era STĂPÂNIRE prin ÎMBOGĂȚIRE!, a mai afirmat Dragomir.

Firme acoperite ale SRI sunt în toate domeniile, inclusiv și în turism. Au fost folosiți bani din aceste firme sub conducerea dlui Coldea, a susținut fostul colonel SRI.

Daniel Dragomir care a fost șef în Direcția Antiterorism a dezvăluit că NICIODATĂ nu a văzut sau avizat vreun mandat de securitate națională pentru un cetățean român cu toate că aceste documente sunt acum folosite de DNA.

În martie 2014, Laura Codruța Kovesi în calitate de șefă a DNA a cerut aceste mandate și interceptări pe care le-a folosit apoi să facă dosare. Niciodată înainte Procurorul General Kovesi nu a transmis respectivele interceptări la DNA. , a mai spus fostul colonel SRI.

SRI s-a implicat în toate domeniile: afaceri, media până la plecarea mea din 2013 când i-am spus aceste lucruri domnului Coldea. Se derulau lucruri care depășeau activitatea legală. Era vorba de setea de control, de setea de putere, în care exista foarte mult interes personal, a precizat Dragomir.

Am văzut jurnaliști și politicieni intrând sau ieșind din biroul lui Florian Coldea, a mai spus acesta.

Colonelul Dragomir a susținut că au existat 3 zone de abuzuri: acoperiții din media unde existau interese mari în mass media, implicarea în politică prin acoperiți și implicarea în câmpul tactic din Justiție.

Cer o comisie parlamentară care să facă lumină în aceste cazuri. Într-o astfel de comisie voi putea depune mărturie fiind derogat de la secretul profesional. Pot fi obținute date extrem de concrete, a mai spus colonelul SRI în rezervă.

Daniel Dragomir a demisionat din SRI în 2013. Apoi a fost arestat în 2 dosare, printre care Black Cube.

Despre dosarul Black Cube, Dragomir a spus: Dosarul Black Cube instrumentat de DIICOT se referă la suspiciuni de corupție la adresa șefei DNA. Acuzații de spionaj nu se regăsesc în dosar. 

„Toată lumea vorbește astăzi despre Sistem. Cu S mare. Eu am fost un membru al sistemului, sistemul este format din sutele, mii de oameni: bărbați și femei, care fac parte din diferite instituții ale statului român, în special insituțiile de forță, și care zi de zi desfășoară activitatea pentru interesul statului român. Acesta este Sistemul. În interiorul Sistemului avem o diferență terminologică, care la noi a început să fie extrem de pregnante și se vede prin abuzuri.Statul paralel. Este altceva decât sistemul, statul paralel este o clică, o mafie. O gașcă de băieți și fete de la vârful sistemului care au decis să utilizeze instituțiile și sistemul în scop personal. Ori lucrurile astea au început să se vadă în 2009”, a declarat Dragomir.

„În zona acoperiților din media, orice seriviciu utilizează așa ceva, în cazul României trebuie să facem o delimitare. Un ofițer acoperit din media care desfășoară activități penstru sprijinul securității naționale este cu totul diferit de un acoperit din media care primește pe mailuiri rechizitorii sau documente nepublice din dosar și are un singur ordin să-l facă pe acel om sau pe acea persoană, să o arate opiniei publice ca pe o persoană ca un infractor sau penal. Pe câțiva care au răspuns la ordinele Binomului, i-am cunoscut și personal, i-am văzut în biroul lui Coldea, dar nu știu cum au fost să facă acest lucru nu știu. Nu a fost în beneficiul statului. A fost în beneficiul unei persoane”, a mai spus Dragomir.

 „Ofiţerii SRI făceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau le contrasemnau şi le trimiteau în instanţă. Sperau ca cei din câmpul tactic să dea decizii favorabile. SRI dădeau bileţele şi erau dictate complete de judecată. Erau relaţii personale între judecători şi ofiţeri care erau implicaţi în câmpul tactic. Dumbravă sprijinea judecătorii să ajungă în poziţii. A fost şi prin şantaj cum ar fi fost arhiva SIPA. Au fost şi ofiţeri acoperiţi în justiţie. Când vorbim de ofiţeri acoperiţi între procurori şi judecători se încalcă grav Constituţia”, spune Dragomir.

Dragomir mai spune că timp de cinci ani oameni politici, jurnalişti sau oameni din societatea civilă au fost ascultaţi pe mandate care vizau activităţi de terorism. „În perioada 2009-2013 mai mulţi oameni politici, de afaceri şi din societatea civilă şi jurnalişti au fost interceptaţi timp de cinci ani continuu pe mandate de siguranţă naţională invocânduse activităţi conexe de mijloace teroriste. Există şi documente în acest sens. Pot să spun cum s-a acaparat puterea în această ţară pentru această mafie”.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img