SRI recunoaște: Florian Coldea are mașină de serviciu

0
322
Directorul SRI Eduard Hellvig(C) si adjunctul sau, Florin Coldea(D), sosesc, joi 3 Martie 2016, la Institutul National de Statistica din Bucuresti, pentru a participa la sedinta de evaluare a activitatii desfasurate in anul 2015, de catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT). MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOT

Florian Coldea nu are telefon operativ, el beneficiind doar de maşină de serviciu, timp de un an, precizează Serviciul Român de Informaţii (SRI), în contextul în care Daniel Dragomir, fost şef în cadrul instituţiei, a spus că Florian Coldea „are telefon operativ de la SRI, maşină şi şofer”.

„Florian Coldea nu are telefon operativ, nici neoperativ de la SRI, nici alte beneficii”, precizează SRI.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului, Coldea are o maşină de serviciu pusă la dispoziţie, pentru că aşa prevede legea pentru foştii directori, inclusiv pentru directorii interimari.

Astfel, Coldea beneficiază de maşină de serviciu timp de un an pentru că a fost director interimar de două ori.

 Biroul de presă al SRI a făcut aceste precizări după ce Dragomir a afirmat, public, că fostul director adjunct al SRI are parte de mai multe beneficii.

„Coldea are telefon operativ de la SRI, maşină şi şofer. Când se întâmplă toate câte s-au întâmplat, Coldea are tot asigurat. E strigător la cer după aceşti ani de abuzuri”, a declarat Daniel Dragomir, duminică seara, la Antena 3.