spot_img
23.6 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăDezvaluiriSputnikul rusesc despre o ceartă Tudose-Dragnea

Sputnikul rusesc despre o ceartă Tudose-Dragnea

-

Informația despre o întâlnire secretă Mihai Tudose – Klaus Iohannis a ajuns la urechile unor persoane influente, apropiate de cunoscutul Felix Rache.Dosarul „Belina”, cel care a făcut uitată orice alt caz al acestei perioade, în frunte cu dezvăluirile ofițerului SRI Dragomir și cu înregistrările procuroului „Portocală”, deschide o altă întrebare — a relației Dragnea — Tudose — Iohannis.În cadrul discuțiilor din emisiunea „Sinteza zilei”, invitat fiind Liviu Dragnea iar gazde fiind cunoscuții realizatori Mihai Gâdea și Mircea Badea, subiectul principal a fost situația generată de dosarul „Belina”, de anchetarea celor doi miniștri (Plumb și Shhaideh) de către DNA și de ce atitudine vor adopta PSD ca partid și ca grup parlamentar, transmite portalul rus Sputnik în ediția sa în limba română.

- Reclama -

CE SPUNE SPUTNIK?

Dar, un moment extrem de intersant a fost când Liviu Dragnea a părut surprins de o informație — și anume că premierul Mihai Tudose ar fi a vorbit deja cu președintele Iohannis despre „soarta celor doi miniștri”.

„Nu știu, mie nu mi-a spus”, a răspuns Liviu Dragnea. „Dacă a vorbit cu președintele și nu mi-a spus, nu știu…”, a constinuat, vizibil încurcat liderul PSD.

„Informația” în cauză a fost menționată DOAR la „Sinteza Zilei”, deci sursa lui Mihai Gâdea fost exclusivă. Se poate presupune că, dată fiind importanța acestei imformații, Gâdea fie a aflat-o, fie a verificat-o la un om de încredere de-al său, plasat în imediata apropiere a lui Tudose — și anume actualul consilier de stat Felix Rache, fost realizator Antena 3 și bun prieten cu Gâdea.

În piața presei și politicii circulă zvonul demisiei controversatului premier Tudose, aceast datorită războilui cu DNA, dar și altor cauze.

Este de asemenea posibil ca Gâdea să fi regizat împreună cu Dragnea „sceneta” întrebării, fapt care pune, evident, alte semne de întrebare, dat tot legate de relația Tudose — Dragnea.

 

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...