spot_img
12.6 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăALEGERI 2020SPP blochează staţiunea Păltiniş în fiecare weekend pentru ca Iohannis să schieze

SPP blochează staţiunea Păltiniş în fiecare weekend pentru ca Iohannis să schieze

-

SPP blochează staţiunea Păltiniş în fiecare weekend din cauza ieşirii la schi a preşedintelui Klaus Iohannis. Decizia afectează direct activităţile din turism de pe pârtie, conform micului antreprenor Nora Staicu, administrator al cabanei Păltiniş, scrie Evenimentul Zilei.

Nora Staicu, un mic antreprenor de pe pârtia de schi de la Păltiniș, afirmă că președintele Klaus Iohannis și-a făcut un obicei ca două zile pe săptămână să vină la Paltiniș. Nu asta este problema, ci că SPP-ul nu lasă pe nimeni pe acea pârtie.

- Advertisement -

Rezultatul acestei decizii îi afectează pe micii afaceriști, care sunt nevoiți să nu se uite la președintele Iohannis și să nu facă niciun ban în respectivele zile.

Locanică din Păltiniș despre decizia lui Iohannis: „E chiar aiurea”

„Șase zile în ultimele săptămâni nu am putut funcționa și să facem un profit din cauză că circulatia este întreruptă pentru venirea lui Iohannis la schi. Este chiar aiurea să mai suportăm şi treaba asta după atâtea luni de restricţionare din cauza pandemiei.

- Advertisement -

Aş fi dorit foarte mult să am o întâlnire faţă-n faţă cu preşedintele. Eu sunt o cunoştinţă mai veche a preşedintelui Iohannis. Am pierdut 6 spaţii comerciale din cauza acestui domn, care se ocupă cu lucruri oculte.

N-am nimic împotrivă să-şi facă sportul de iarnă. Acum este doar el şi mai sunt doar doi turişti pe pârtia de schi. Nu este posibil să sufere un întreg oraş din cauza lui. Este chiar aiurea, după ce am trecut prin pandemie…”, a declarat Nora Staicu, localnică și antreprenoare, la Antena 3.

Dialogul purtat de Iohannis cu ziariștii pe pârtia Păltiniș

Klaus Iohannis a fost surprins la schi, la Păltiniș, la doar 24 de ore după tragedia de la spitalul Matei Balș. O echipă de jurnaliști de la Antena 3 l-au surprins pe Klaus Iohannis la schi, cazul stârnind o indignare la nivel național.
“Cameraman: Cum e la schi, domnule preşedinte?

Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi

Cameraman: Cum e zăpada la Păltiniş?

Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!”, a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu preşedintele.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img