SPITALUL TBC DIN DROBETA TURNU SEVERIN SE MODERNIZEAZĂ. LUCRĂRILE SUNT ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE

0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a anunțat că lucrările de reabilitare și modernizare a Spitalului TBC din Drobeta Turnu Severin sunt în plină desfășurare, proiectul fiind unul amplu, derulat de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene.

“Se lucrează în plin la reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Secțiilor Pneumologie I și II al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, proiect implementat de Consiliul Județean Mehedinți.

Pereții au fost decopertați, se înlocuiesc instalațiile electrice, instalațiile sanitare și de încălzire, s-a decopertat acoperișul și se lucrează la construirea unui nou corp de clădire.

Modernizăm infrastructura de sănătate din județul Mehedinți!”, a scris Aladin Georgescu, pe pagina sa de socializare.

Consiliul Județean Mehedinți a atras fonduri europene pentru reabilitarea clădirii principale a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin și a altor cinci secții exterioare, în prezent, proiectele fiind în stadii avansate de implementare pentru trei dintre secțiile exterioare, între care și Spitalul TBC din strada Carol Davila nr.3.