spot_img
22.2 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăDezvaluiriSoția șefului de cabinet al premierului desemnat, șefă de analiză la SRI:...

Soția șefului de cabinet al premierului desemnat, șefă de analiză la SRI: ANACONDA

-

Sotia sefului de cabinet al premieruluidesemnat Mihai Tudose este Loredana, sefa de analiza de la UM 0472 SRI (“PUPILA” lui Sorin Cosma, fostul sef al Directiei “C” – Securitate Economica (Directie condusa si de celebra ANACONDA), scrie Incisiv de Prahova.

- Reclama -

Tudose a fost acuzat de plagiat a lucrarii de tezei de doctorat, obtinuta la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”, sub indrumarea lui Gabriel Oprea, acuzat, la randul sau, de plagiat, fiindu-i retras titlul de doctor. In martie 2016, Tudose a cerut renuntarea la doctorat.

In 2013, Mihai Tudose a ajuns conferentiar universitar la ANI. Ministrul Economiei a mai urmat in 2006 un Curs post-universitar in domeniul securitatii nationale la Colegiul Superior de Securitate Nationala (Serviciul Roman de Informatii). In 1995 a terminat Facultatea de stiinte juridice si administrative, U.C.D.C. Bucuresti.

- Advertisement -

In perioada 1992-1999 a fost sef birou senatorial, in perioada 1999-2000 consilier juridic la SC Farex SA Braila. Din 2000 este parlamentar. A fost presedintele Organizatiei PSD Municipiul Braila si Presedinte Organizatiei PSD judeteana Braila.

„Mihai Tudose a fost acţionar direct în:
1. AKMA Consulting- radiată în 2015, în afaceri cu soacra şefului SRI Brăila. Acţionar şi nevasta, Corina Tudose
2. Carpatia SA Brăila- pare radiată
3. 1001 NET România SRL Braşov- asociat cu:
– Georgian Pop, PSD/fost presedinte comisia de control SRI
– Gabriel Vlase, PSD/ fost presedinte comisia de control SIE
– Liviu Claudiu Doros- fiul generalului de brigadă (r) Vasile Doros, şef timp de opt ani al SRI Bacău/ fost locotenent al lui Sorin Ovidiu Vîntu
– Dragoş Secăreanu, manager Generali şi preşedinte al clubului Lions din Bacău
– Romulus Florian Oprică doctor la SNSPA şi asistent guvernator al Rotary Braşov
– firmă pe 0, dar cu activităţi legate de bănci de date şi portaluri web
Bineînţeles că nu toate firmele lui Tudose sunt în declaraţiile de avere din anii în care era acţionar”, scrie Sorina Matei într-o postare de pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img