spot_img
9.2 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăhighlightSoţia lui Dan Condrea: Sunt sigură că nu vom afla niciodată ce...

Soţia lui Dan Condrea: Sunt sigură că nu vom afla niciodată ce s-a întâmplat

-

Doar Dumnezeu stie ce s-a intamplat. Sunt sigură că nu vom afla niciodată, a declarat Uliana Ochinciuc, soţia lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, în exclusivitate la România TV.

„S-ar putea să fie un accident de oboseală. Nu dormise patru săptămâni. Doar Dumnezeu stie ce s-a intamplat. Sunt sigură că nu vom afla niciodată. Nu voia să mai conducă maşina cu care a fost fotografiat în ziua în care s-a văzut cu Tolontan. Era maşina firmei care fusese condusă de tatăl lui. La 150 la oră putea să fie în orice masina, nu aveai nicio sansa sa scapi. Îi plăcea viteza, eram amandoi vitezomani”, a precizat ea.

- Advertisement -

Dan Condrea a avut încredere în aceşti dezinfectanţi, eu am încredere în ei, folosesc aceşti dezinfectanţi în casă, pe copiii mei îi dezinfectez cu aceşti dezinfectanţi, nu dezinfectanţii sunt responsabili pentru infecţiile nozocomiale din spitale. Cred că acest scandal a pornit de la concurenţă„, a conchis Uliana Ochinciuc.

În momentul în care a izbucnit scandalul a fost şocat. Nu dormea nopţile. Patru săptămâni a dormit 2 ore pe noapte. Lucrurile care îl presau era presa şi în special faptul că era acuzat de moartea oamenilor din cauza infecţiilor nozocomiale din spitale, lucru care este total neadevărat şi, pe de altă parte, era foarte afectat după ce se întorcea de la avocat. Îl vedeam din ce în ce mai afectat. Avea stabilită o întâlnire pentru luni, 23 mai, cu o altă echipă de avocaţi la care nu a mai ajuns„, a mai mărturisit Uliana Ochinciuc, duminică seară, la România TV.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img