spot_img
15.1 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăhighlightDragnea după dezertarea UNPR: Putem face majoritate cu UDMR

Dragnea după dezertarea UNPR: Putem face majoritate cu UDMR

-

Social-democrații nu exclud o majoritate parlamentară cu UDMR, iar negocierile UNPR – PNL sunt făcute doar să îl favorizeze pe liderul Uniunii, Valeriu Steriu, și pe alți „doi – trei”, în timp ce mulți parlamentari progresiști sunt nemulțumiți, a declarat duminică președintele PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat pe cine contează, el a arătat că „sută la sută pe ALDE”.

„Am văzut că, în ultima perioadă, la proiecte de lege importante și UDMR a susținut aceste inițiative legislative, o mare parte din neafiliați, o mare parte din parlamentarii minorităților naționale, probabil că și o parte importantă din parlamentarii UNRP vor vota inițiativele legislative importante. Eu cred că nu pierdem majoritatea în Parlament”, a precizat Dragnea la România TV.

El a adăugat că a discutat în ultima perioadă cu liderii UDMR. „Am discutat, au fost proiecte de lege importante și am găsit foarte multe puncte comune”, a spus Dragnea.

De asemenea, întrebat dacă ar putea face o majoritate cu UDMR, liderul PSD a spus: „Nu este exclus”.

Dragnea a subliniat că sunt deja mulți parlamentari UNPR nemulțumiți de negocierile cu PNL.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...