spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăAnalizeȘoșoacă aruncă cu bârfe despre proaspăta doamnă Simion: Păcat că și-a lăsat...

Șoșoacă aruncă cu bârfe despre proaspăta doamnă Simion: Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine

-

Senatoarea fostă AUR Diana Şoşoacă aruncă bomba imediat după nunta lui George Simion dezvăluind, într-un dialog cu Adriana Bahmuțeanu, că proaspăta soție a acestuia și-a lăsat iubitul pe care îl avea de doi ani pentru a se căsători cu liderul politic și profețind că relația nu se va termina bine, transmite Inpolitics.

„Mie știi de cine îmi e milă? De fetița asta(…) Întâmplător este bună prietenă cu o prietenă de-a mea. Păcat că și-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani de zile pentru a face acest pas pe care eu nu îl văd bine. Ea este o fată romantică, este o fată visătoare și, din păcate, din punctul meu de vedere, cum văd eu politica, deci din punctul ăsta de vedere, nu mă refer la Simion, treaba lui, treaba lor ce e în bucătăria lor, dar politica este o mare nenorocire”, a spus Diana Şoşoacă.

”Din păcate pentru ea, îmi pare sincer rău. E atât de frumușică, de delicată, de senzuală. Eu îi urez să aibă parte de fericire, dar permite-mi, și ca mamă, și ca soție, și ca mai ales ca politician care are o luptă cumplită cu sistemul, nu o văd bine. Îmi pare rău, eu le urez fericire, să le dea Dumnezeu numai bine, dar nu”, a mai spus Şoşoacă. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...