spot_img
0.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăDezvaluiriSoros, Macron, functionarii globalisti de la Bruxelles, multinationalele interesate si datatoare de...

Soros, Macron, functionarii globalisti de la Bruxelles, multinationalele interesate si datatoare de bugete mari au un singur scop – Kovesi presedinte.

-

S-a dat semnalul: Kovesi presedinte A venit vremea sa scoatem la lumina planul statului paralel. Dragi prieteni, nu va mai lasati pacaliti de perdelele lor de fum. Ciolos, Barna, Coldea, Dumbrava, USR, rezist si sclavii lor din servicii, parchete si media, la ordinul stapanilor de afara: Soros, Macron, functionarii globalisti de la Bruxelles, multinationalele interesate si datatoare de bugete mari au un singur scop – Kovesi presedinte.
Lucreaza la acest plan de mult timp, cu sarg!, scrie pe facebook fostul colonel SRI, Daniel Dragomir. Acesta invocă un articol publicat joi pe G4 Media de Dan Tăpălagă, cunoscut ca un susținător al binomului și a fostei șefe a DNA.

A venit vremea ca romanii patrioti sa se ridice si sa puna tricolorul in fata minciunilor si a urzelilor. Romania inainte de toate! Va asigur ca Romania 3.0 va da in 2019 un presedinte, al Romaniei si pentru Romania!O mare Coalitie a binelui va invinge in 2019 cardasia raului!, mai susține Dragomir.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img