spot_img
25 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăAnalizeSorina Pintea acuză decontări duble în spitalele private și de stat

Sorina Pintea acuză decontări duble în spitalele private și de stat

-

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat vineri că există suspiciuni ”rezonabile” că s-ar fi făcut decontări duble atât în spitale private, cât şi publice, transmite Agerpres.

- Reclama -

„Încă din luna octombrie, împreună cu Ministerul Finanţelor, am demarat un control comun cu CNAS la o serie de spitale atât private, cât şi publice, având suspiciuni rezonabile privitor la dublele decontări inclusiv pe zona de abonamente. Ceea ce se întâmplă la acea clinică privată (Sanador – n.r.) este deocamdată cercetat de către organele statului. Nu pot să vă dau mai multe detalii, dar pot să vă spun că există suspiciuni că şi în alte zone există aceste probleme”, a declarat ministrul Sănătăţii, la Parlament.

Potrivit presei centrale, există indicii că s-ar fi făcut decontări duble la Clinica Sanador, unde se încasau bani pentru aceleaşi intervenţii atât de la pacienţi, cât şi de la Casa de Asigurări de Sănătate.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...