spot_img
14.8 C
București
duminică, mai 19, 2024
AcasăDezvaluiriSorina Matei, acuzații grave la adresa ginerelui lui Băsescu: Face parte dintr-o...

Sorina Matei, acuzații grave la adresa ginerelui lui Băsescu: Face parte dintr-o rețea rusească de crimă organizată

-

Jurnalista Sorina Matei îi aduce grave acuzații ginerelui fostului președinte Traian Băsescu,  Radu Pricop. Într-o postare pe facebook, Matei spune că rețeaua Lucinschi ar avea legătură cu Moscova. Din rețeaua unuia din fii fostului președinte moldovenean face parte și Radu Pricop, unul din ginerii lui Băsescu. Matei spune că rețeaua din care face parte Radu Pricop ar fi de crimă organizată.

DNA a anunțat vineri la prânz punerea sub urmărire penală a ginerelui lui Traian Băsescu, Radu Pricop, și a instituirii controlului judiciar în privința acestuia. Pricop este acuzat de complicitate la șantaj în dosarul lui Sergiu Lucinschi.

- Advertisement -

POSTAREA SORINEI MATEI PE FACEBOOK

Dosarul de corupție Lucinschi devoalează ceva absolut îngrozitor, dincolo de orice imaginație a unui om normal. În fapt, este un dosar de crimă organizată interstatală cu rădăcini la cele mai înalte niveluri ale statului român, pe rețeta inventată de Cătălin Voicu/ Mitică Iliescu. Rețeaua de crimă organizată interstatală a început să acționeze odată cu luna decembrie 2013, la doar câteva luni după ce individa Alina Bica a fost pusă șefă a DIICOT iar punctul final al transferurilor de bani era Rusia. Acesta este al doilea dosar de corupție în care Rusia apare menționată în relație directă cu oameni din DIICOT, din subordinea directă a Alinei Bica, cu rețeaua ei de crimă organizată, cu dosarele instrumentate de ei, sau chiar cu Alina Bica.
Înțeleg că această mafioată a fost transferată de câteva zile la Penitenciarul Târgșor. Presupun că s-ar fi simțit mai bine la Moscova, acolo unde duce totul, în ambientul ei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img