spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeSorin Lavric: O miasmă de ospiciu sadea plutește în lume

Sorin Lavric: O miasmă de ospiciu sadea plutește în lume

-

Epoca al cărei aer îl respirăm a nimerit sub o providență scrântită. O miasmă de ospiciu sadea plutește în lume, iar culmea e că ospiciul e găzduit de Universitatea Sussex Hospitals NHS Trust (USHT) din Marea Britanie. De ce? Întrucât experții din această respectabilă instituție au declarat, cu morgă infailibilă, că o persoană născută bărbat poate să alăpteze dacă ia hormon progestativ, al cărui efect mirabil e că-l binecuvântează pe fericitul mascul cu glande producătoare de lapte. Aveți îndoieli? Luați, bravi bărbați, Domperidon, un medicament stimulând secreția de prolactină, și gata: v-ați pricopsit cu o splendoare de sâni mustind de lapte, afirmă senatorul AUR Sorin Lavric.

Intruchiparea minunii medicale: laptele patern. Vor urma: spermatozoizi de fecioară nubilă, testicule secretând estrogeni și muguri de ovar încolțind din prostată. Știu, tonul e vădit ironic, dar nici un hohot de râs, oricât de năpraznic, nu ar putea fi pe măsura aerului serios cu care acești medici șarlatani urzesc inepții crase.
După ce-am dat peste baliverna trăznită că scapeții transgenderi pot naște, credeam că repertoriul medical de idioțenii nonbinare a fost definitiv epuizat. Dar de unde, fantezia morbidă cu care acești escroci născocesc elucubrații de gen e prodigioasă. Parcă s-a declanșat o olimpiadă pseudo-medicală, sub blestemul căreia sute de halate albe, călcându-și în picioare jurământul hipocratic, terfelesc ideea de știință terapeutică. Și totul sub vraja banilor încasați cu nemiluita, și nu oricum, ci sub adăpostul unor contracte care, în cazul în care victimelor desfigurate le trece prin cap să ceară despăgubiri, îi scutește de urmări penale. De o parte o diabolică lipsă de scrupule, de cealaltă o ignoranță sinucigașă. Cuplul medic-pacient s-a preschimbat în perechea călău-victimă.
Iată unde poate duce, atunci când e însoțită de intenții malefice, știința medicală: vaccinuri ucigașe, hormoni deformatori, operații mutilante. E drept, oricât de vinovați ar fi, medicii sunt simpli executanți, căci autorii morali se află în sfera politicii, sau mai degrabă în spatele ei. Neîndoielnic, trăim sub o pronie scrântită, mai spune Lavric.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img