spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeCiucă: Pentru frații și surorile noastre de dincolo de Prut, vreau să...

Ciucă: Pentru frații și surorile noastre de dincolo de Prut, vreau să transmit astăzi, de la Chișinău, un mesaj puternic de solidaritate și sprijin în acest context de securitate deosebit de complicat

-

Pentru frații și surorile noastre de dincolo de Prut, vreau să transmit astăzi, de la Chișinău, un mesaj puternic de solidaritate și sprijin în acest context de securitate deosebit de complicat. Cetățenii Republicii Moldova știu deja că România le este cel mai de încredere partener. Noi, liberalii, am susținut și vom continua sprijinul nostru necondiționat pentru aceștia, afirmă liderul PNL Nicolae Ciucă.

Gândurile mele se îndreaptă, de asemenea, către sutele de mii de cetățeni ai Republicii Moldova care trăiesc în România și care sunt îngrijorați pentru familiile lor de peste Prut. Vreau să știți că România prețuiește la fel de mult locurile în care v-ați născut. Republica Moldova este astăzi pe drumul spre aderare la Uniunea Europeană. Este o țară independentă și suverană și e singura care trebuie și poate să își decidă soarta. Am credința că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană, mai spune Ciucă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img