spot_img
23.6 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăAnalizeSoprana Anna Netrebko scoasă de Opera de Stat din Bavaria după ce a...

Soprana Anna Netrebko scoasă de Opera de Stat din Bavaria după ce a criticat invazia rusă în Ucraina: „A forța artiștii sau orice persoană publică să-și exprime opiniile politice în public și să-și denunțe patria nu este corect”.

-

Pe lângă demiterea dirijorului Valery Gergiev, Opera de Stat din Bavaria a adăugat că anulează și viitoarele angajamente cu soprana rusă Anna Netrebko.

- Reclama -

Netrebko s-a aflat în relații cu Putin și a fost, în trecut, fotografiată ținând un steag care a fost folosit de grupurile separatiste care operează în republicile separatiste ucrainene.

Anularea rezervărilor la Netrebko vine în ciuda faptului că aceasta a emis o declarație comună cu soțul ei, Yusif Eyvazov, în care a pretins că este „împotrivă acestui război” și a recunoscut „durerea și suferința” pe care le trăiesc ucrainenii.

Cu toate acestea, în declarația sa, Netrebko i-a criticat pe cei care cer artiștilor să condamne războiul, afirmând că „a forța artiștii sau orice persoană publică să-și exprime opiniile politice în public și să-și denunțe patria nu este corect”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...