spot_img
16.3 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăDezvaluiriŞOCANT/Omul lui Radu Duda: Sunt mândru că sunt ginerele unui general SRI

ŞOCANT/Omul lui Radu Duda: Sunt mândru că sunt ginerele unui general SRI

-

Cătălin Şerban, co preşedinte al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei, acuzat de co-preşedintele demisionar Marilena Rotaru că ar fi omul serviciilor secrete, confirmă pe contul său de facebook că este ginerele unui general SRI şi se declară mândru de asta.

serbanNu știam că dacă socrul meu a fost angajatul unui serviciu de informații românesc, aceasta reprezintă o rușine pentru el și pentru familia sa, din care chiar sunt mândru că fac acum parte, a afirmat Şerban.

- Advertisement -

Cătălin Şerban e considerat ca omul lui Radu Duda în ANRM.

Şerban a ascuns până la dezvălurile FLUX 24 legătura sa de rudenie cu un general din SRI.

- Advertisement -

serban000După ce Marilena Rotaru, fostă realizatoare de emisiuni în TVR, a demisionat din ANRM şi l-a acuzat pe Şerban, FLUX 24 a dezvăluit că Şerban este ginerele generalului SRI, Traian Liteanu, fostul rector al Academiei SRI.

CITIŢI ŞI:EXCLUSIV/ SCANDALUL CU SECURIȘTI DE LA MONARHIȘTI: Ginerele unui general SRI

Cu Marilena Rotaru s-au solidarizat majoritatea membrilor Consiliului de Onoare al ANRM care au demisionat și ei: surorile Coposu,Doina Cornea, Mihai Ricci (fost secretar particular al ASR si coordonator al actiunilor Casei Regale), Lucia Hossu Longin, Mircea Carp (fost director Radio Europa Liberă), Dinu Zamfirescu și alții.

Scandalul din ANRM a precedat dezvăluirile din ultimele zile în care jurnalişti cunoscuţi ca monarhişti (Roxana Iordache, Marius Ghilezan şi Andrei Bădin) au făcut publice detalii incredibile din interiorul Casei Regale.

Aceste dezvăluiri indică că Regele Mihai este prizonierul unor oameni din serviciile secrete, iar Principele Radu este omul cheie al acestor maşinaţiuni de culise.

CITIŢI ŞI: EXCLUSIV/Dezvăluiri din culisele scandalului de la Casa Regală: Bani, SRI, generali SIE, actualul Patriarh, intrigi, scandaluri şi negocieri secrete/ Principesa Margareta a înregistrat mesajul video prin care anunţă moartea tatălui său

Cătălin Șerban este omul de încredere al gl br (r) Eugen Porojan, aghiotant regal, omul de încredere al Principelui Radu.

CITIŢI ŞI: SCANDALUL DE LA CASA REGALĂ/Roxana Iordache: Omul lui Duda CONFIRMĂ tot ce am spus noi

CITIŢI ŞI:Fost șef al TVR confirmă Flux 24: Necrologul Regelui a fost înregistrat

În acest moment mă retrag din Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei.N-am făcut compromisuri, și nu voi face. Nu pot fi de acord cu anexarea politică susținută din ce în ce mai intens de Cătălin Șerban împreună cu câțiva membri ai Consiliului Director și nici cu condiționarea financiară a membrilor A.N.R.M.  Nimeni și nimic nu-mi poate cere să abandonez valorile în care am crezut și cărora mi-am dedicat întreaga mea viață. Nici mizeriile aruncate din nou asupra mea, în stil pur securistic, de oameni ai serviciilor vopsiți în monarhiști. Climatul moral al alianței a fost grav deteriorat, capitalul meu de încredere s-a epuizat, astfel că nu pot asista la compromiterea monarhiei din interiorul unui organism creat pentru a o susține, a scris recent pe facebook Marilena Rotaru, fostă cunoscută realizatoare tvși figură marcantă a mișcării monarhiste.

CITIŢI ŞI: SCANDAL CU OAMENII SERVICIILOR SECRETE LA MONARHIȘTI: Surorile Coposu și Marilena Rotaru și-au anunțat RETRAGEREA/ UPDATE: Și fostul consilier al Principesei Margareta, Mihai Ricci, și-a anunțat retragerea

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img