spot_img
14.1 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăDezvaluiriDEZVĂLUIRI SCANDALOASE: Principesa Margareta a înregistrat NECROLOGUL Regelui Mihai acum 7 ani

DEZVĂLUIRI SCANDALOASE: Principesa Margareta a înregistrat NECROLOGUL Regelui Mihai acum 7 ani

-

Radu Călin Cristea, fost director al TVR şi apropiat al Principelui Radu, a dezvăluit miercuri seară la Antena 3 că Principesa Margareta ar fi înregistrat primul necrolog al tatălui său, Regele Mihai, în 2008.

FLUX 24 informase exclusiv despre necrologul Regelui Mihai din 2015 realizat de fiica sa cea mare, Principesa Margareta, dar mărturisirile consilierului Principelui Radu amplifică scandalul: acum 7 ani Regelui i s-a făcut prima dată necrologul de către fiica sa.

- Advertisement -

Mai mult, Cristea a spus că și Principele Radu, dar și Regina Ana, ar fi fi înregistrat astfel de mesaje începând cu 2008.

Până acum Regele Mihai a fost înmormântat de 16 ori de rudele sale.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/Dezvăluiri din culisele scandalului de la Casa Regală: Bani, SRI, generali SIE, actualul Patriarh, intrigi, scandaluri şi negocieri secrete/ Principesa Margareta a înregistrat mesajul video prin care anunţă moartea tatălui său

Cristea nu numai că a confirmat dezvăluirile FLUX 24, dar a relansat scandalul, cu mărturii directe din interiorul actualei Casei Regale, în care îl consiliază pe Principele Radu, mărturisind că necrologul Regelui ar fi fost înregistrat prima dată de Principesa Margareta acum 7 ani.

CITIȚI ȘI:SCANDALUL DE LA CASA REGALĂ/Roxana Iordache: Omul lui Duda CONFIRMĂ tot ce am spus noi

Asemenea înregistrări se fac pentru ca televiziunea să nu fie prinsă nepregătită, iar mesajele se actualizează la intervale de aproximativ şase luni, a susținut Radu Călin Cristea.

Jurnalistul Marius Ghilezan a comentat pe facebook:

Multumim colegului Radu Călin Cristea care din poziţia de spokesperson al Casei regale ( cu notiţele scrise probabil de Andrew Popper) a confirmat toate dezvăluirile noastre legate de prizonieratul Regelui. Culmea, a mărturisit că din 2008 i se tot pregăteau necroloagele. Deci, îl înmormântau din şase în şase luni pe Suveran. Confirmă ziaristul de curte.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img