spot_img
19.5 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăhighlightȘOCANT/A ÎNCEPUT VÂNĂTOAREA DE ANTI MUSULMANI ÎN GERMANIA/ Oponenții migrației dați la...

ȘOCANT/A ÎNCEPUT VÂNĂTOAREA DE ANTI MUSULMANI ÎN GERMANIA/ Oponenții migrației dați la ziar cu nume și fotografie

-

The Huffington Post, ediția de Germania, a început publicarea numelor și fotografiilor celor care publică pe facebook sau pe siteul ziarului comentarii negative la adresa migranților care au invadat Germania.

- Reclama -

Pamela Geller scrie pe siteul său că este inaceptabil așa ceva, mai ales din partea unei organizații media la nivel mondial, ca Huffington Post.

Pamela Geller (n. 14 iunie 1958) este un blogger, o activistă politică și o comentatoare americană. Este cunoscută pentru criticile vehemente la adresa islamului și ca fondatoare, împreună cu Robert Spencer, a organizațiilor Freedom Defense Initiative și Stop Islamization of America. Cei doi sunt autorii lucrării: The Post-American Presidency: The Obama Administration’s War on America, apărute în 2010.

Screen-Shot-2015-10-01-at-10.17.03-AME o vănătoare de vrăjitoare, spune ea.

Decizia The Huffington Post Germania vine după ce cancelarul german Angela Merkel a cerut acțiuni dure din partea facebook împotriva celor care postează mesaje împotriva migranților.

O decizie halucinantă a cancelarului german Angela Merkel a ieșit la iveală după ce întâmplător jurnaliștii au surprins o discuție la New York cu șeful facebook, Mark Zuckerberg, scăpată într-o transmisiune live de jurnaliștii germani.

Conform ziarului german Die Welt, șeful guvernului de la Berlin dorește să îi lase fără slujbe, dar și fără copii, pe cei care scriu pe facebook mesaje considerate radicale împotriva migranților.

Dar și cei care dau share mesajelor vor fi la fel pedepsiți.

CITIȚI ȘI:ȘOCANT/ VIDEO/ Merkel vrea să le ia slujbele și copiii celor care SCRIU pe facebook mesaje NEGATIVE despre migranți/ Și cei care dau SHARE vor fi sancționați la fel/ÎNREGISTRARE MERKEL-ZUCKERBERG

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img