spot_img
8 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăDezvaluiriȘOCANT: Oficial din Ministerul Fondurilor Europene cu mașina pe trotuar la Guvern:...

ȘOCANT: Oficial din Ministerul Fondurilor Europene cu mașina pe trotuar la Guvern: Poate-ți f..t una în gură

-

Un oficial din Ministerul Fondurilor Europene și-a parcat SUV-ul pe un trotuar de lângă sediul Guvernului României. La observația unui cetățean, oficialul a replicat: „Bah, cioara, poate-ti f..t una in gura… Esti frustrat si nefu..ut!? Du-te, bah, la munca!”

- Reclama -

13511012_1269819113030616_4643524406673387248_nReprezentant al Guvernului (dupa hartia din geam). Nu oricare, ci unul responsabil cu „fondurile structurale si coeziunea europeana” (ai zice „in contact cu civilizatia”). Io, „sarac” venit cu autobuzul. El, „bogat” (cel putin la gura), venit cu SUV-ul (B-95-HOI). Io cobor din autobuz pe trotuar, el urca cu suv-ul pe trotuar. Acelasi trotuar din statia de autobuz de la Piata Victoriei (cum ar veni, peste drum de Guvern). Ii bat in geam si-i spun ca „in caz ca n-a observat, asta-i trotuar pentru pietoni, nu parcare pentru masini”. Raspunsul lui: „Bah, cioara, poate-ti f..t una in gura… Esti frustrat si nefu..ut!? Du-te, bah, la munca!”. Io m-am dus la munca. El s-o fi dus sa ma integreze (la un loc cu toata Romania) in ceva.Io raman, pe mai departe, ne-integrat in Romania lui. El, pe mai departe, o sa-mi integreze Romania in… lumea celor cu lozinca „daca nu esti marlan, esti prost!”. scrie Constantin Udriste pe facebook.

„Maşina nu aparţine Ministerului Fondurilor Europene şi proprietara nu e angajată a instituţiei. MFE a trimis o plângere penală către Poliţie pentru folosirea fără drept a însemnelor oficiale de către o persoana privată. Am cerut totodată elaborarea unei proceduri a MFE pentru folosirea însemnelor oficiale de către angajaţi (ceea ce, repet, nu e cazul aici). Potrivit acestei proceduri, se va interzice folosirea ecusoanelor în afara parcării proprii a ministerului şi a altor parcări rezervate instituţiilor”, scrie joi, pe Facebook, Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img