spot_img
14.7 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăAnalizeȘmecherie useristă: 100 de euro pagina de consultanță

Șmecherie useristă: 100 de euro pagina de consultanță

-

Primăria Aricești Rahtivani, din județul Prahova, a achitat 124.040 de lei, echivalentul a 25.000 de euro, unei firme de consultanță pentru realizarea ”Strategiei de Dezvoltare Locală a comunei”. Documentul are 254 de pagini, iar un calcul matematic simplu ne arată că de la bugetul local au fost achitați câte 100 de euro pentru redactarea fiecărei pagini, scrie observatorulph.ro. Atât primarul comunei, cât și asociatul unic și administratorul firmei de consultanță sunt membri ai USR-Plus Prahova, transmite Psnews.

Primăria Ariceștii Rahtivani a apelat la firma de consultanță ARBY PROIECT SRL din Târgșorul Nou pentru realizarea ”Strategiei de Dezvoltare Locală”, căreia i-a achitat suma de 124.040 de lei.

Strategia de Dezvoltare locală a comunei Ariceștii Rahtivani are 254 de pagini, iar dacă raportăm la suma cheltuită, echivalentul a 25.314 euro, rezultă un cost de 100 de euro/pagină. 

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...