8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăAnalizeSimbolul Mehedințului, Petrică Mîțu Stoian a murit

Simbolul Mehedințului, Petrică Mîțu Stoian a murit

-

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian născut în Mehedinți a murit. Artistul era internat la terapie intensivă la Spitalul de Urgență Reșița, după ce i s-ar fi făcut rău în timp ce se afla în tratament post Covid la o clinică privată din Caraș Severin. Potrivit directorul medical SJU Reșița, artistul a ajuns la spital ”cu stare septică”.

Potrivit directorului medical SJU Reșița, starea de sănătate a lui Petrică Mîțu Stoian nu era bună, solicitarea la ambulanță fiind făcută pentru tuse cu sânge.

”Starea de sănătate nu e una foarte bună, s-a făcut solicitare la ambulanță pentru tuse cu sânge. Are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid, este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulant nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat. Este post covid, are o bronhopneumonie post covid și cu stare septica. În momentul de față este la ATI”, a spus medicul Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Petrică Mîțu Stoian (n. 18 septembrie 1960IsvernaMehedințiRomânia – d. 6 noiembrie 2021ReșițaCaraș-SeverinRomânia[2][3]) a fost un cântăreț român de muzică populară. Era originar din zona Plaiului Cloșanilor din județul Mehedinți. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului artistic profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu.

După o viață profesională remarcabilă, în timpul unui spectacol, artistul, despre care se știa că avea o afecțiune cardiacă, a căzut din picioare. A fost transportat la spital pentru investigații, însă ulterior medicii au fost nevoiți sa îi constate decesul, pe data de 6 noiembrie 2021

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]