8 C
București
luni, noiembrie 29, 2021
AcasăAnalizePrețurile pentru Maldive au crescut cu 30% față de anul trecut. Manager...

Prețurile pentru Maldive au crescut cu 30% față de anul trecut. Manager TUI: Dacă cineva este puțin atent, plătește în Maldive puțin mai mult decât un sejur la Mamaia

-

Alin Burcea, proprietarul agenției de turism Paralela 45, a afirmat că prețurile unei oferte pentru o vacanță în Maldive au crescut pentru anul 2021. Anul trecut, potrivit acestuia, o vacanță acolo era cu 30% sub prețul din prezent.

„Maldivele, acum 2-3 ani, părea o destinație exclusivistă și mai cu seamă accesibilă doar unei pături anume a societății. Astăzi ea este mult mai accesibilă. Dacă cineva este puțin atent, plătește în Maldive puțin mai mult decât un sejur la Mamaia. Și spun asta cu toată răspunderea”, a punctat Ștefan Joos, managerul TUI pentru Europa Liberă.

La momentul de față, aproximativ 8 din 10 români care vin la TUI se interesează de un concediu în străinătate. Datorită pandemiei de Covid și a măsurilor de restricție adoptate deseori de la o zi la alta, majoritatea românilor au acceptat că astfel de concedii nu mai pot fi planificate cu multe luni înainte.

- Advertisment -
[td_block_1 custom_title="Must Read" limit="4" f_header_font_transform="uppercase" ajax_pagination="next_prev" category_id="" sort="" category_ids="10,9" offset="2"]