spot_img
5.9 C
București
marți, ianuarie 18, 2022
AcasăDezvaluiriSIEGATE/ Meleșcanu aruncă bomba: SIE monitorizează emigrația românească

SIEGATE/ Meleșcanu aruncă bomba: SIE monitorizează emigrația românească

-

Știam că e o fierbere în comunitățile românești în legătură cu organizarea votului la alegerile prezidențiale încă de când eram la director la SIE, aveam informații la SIE, a spus sâmbătă seară la Antena 3 Teodor Meleșcanu, actualmente consilier pe probleme de securitate al premierului Victor Ponta.
Mai apoi, a spus Meleșcanu, când a fost ministru de externe ar fi realizat un dosar care arată că protestele la vot de la alegerile prezidențiale ar fi fost organizate. Meleșcanu a sugerat un conflict cu SRI pe acest subiect, dar nu a intrat în detalii.
Meleșcanu a demisionat din fruntea SIE în 22 septembrie 2014. Primul tur al prezidențialelor a fost în 2 noiembrie, iar al doilea tur în 16 noiembrie.
Declarația lui Meleșcanu indică că SIE monitorizează comunitățile românești din străinătate și realizează rapoarte privind atitudinea românilor din străinătate pe probleme politice. Declarația lui Meleșcanu este foarte gravă și ar trebui să declanșeze cel puțin o anchetă parlamentară.

- Advertisment -

Must Read

Provincia canadiană Quebec va introduce o taxă pentru nevaccinați

0
Provincia canadiană Quebec, puternic afectată de valul Omicron, va introduce în săptămânile următoare o nouă taxă, pe care a denumit-o "contribuţie la sănătate" şi...