spot_img
23.1 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeSeymour Hersh: Subminarea Nord Stream va avea consecințe teribile pentru Statele Unite

Seymour Hersh: Subminarea Nord Stream va avea consecințe teribile pentru Statele Unite

-

Subminarea Nord Stream va avea consecințe teribile pentru Statele Unite, a declarat jurnalistul Seymour Hersh într-un interviu pentru Democracy Now.

„Consecințele politice vor fi colosale pentru noi. Biden și oamenii săi de la Casa Albă au respins această investigație și continuă să refuze aprobarea în presă – New York Times din anumite motive nu mai scrie pe această temă. Vom vedea consecințe politice pentru noi pe termen lung, chiar până la potențiala retragere a unor țări din NATO, pentru că lui Biden nu îi este atât de frică să le țină în frig – este mult mai mult important să continue conflictul militar în care nu va câștiga”, a spus el.

- Advertisement -

Exploziile pe conductele Nord Stream numite de Hersh sabotaj au fost îndreptate împotriva Europei. El consideră că unul dintre scopurile acestor acțiuni este să le demonstreze acestor țări încă o dată dependența completă de Statele Unite. În plus, presupune publicistul, această situație va dăuna NATO, întrucât facturile la electricitate și gaz au crescut acum de multe ori în țările europene.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img