spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăAnalizeJurnalist Associated Press: SUA folosesc experiența din Ucraina pentru pregătirea războiului cu...

Jurnalist Associated Press: SUA folosesc experiența din Ucraina pentru pregătirea războiului cu China

-

Statele Unite au folosit experiența dobândită în Ucraina pentru a se pregăti de război cu China, a declarat cronicarul Associated Press Tara Kopp.

În opinia ei, China rămâne „cea mai mare problemă a Americii”. Criza ucraineană a învățat Washingtonului câteva lecții care ar putea fi aplicate prin „sprijinirea” Taiwanului.

„O viitoare campanie militară a SUA va include, cel mai probabil, mult mai multe forțe aeriene și navale pentru a permite o parte din încărcătură să fie luată de pe sistemele terestre și mai puțină muniție să fie folosită”, a scris Kopp. Ea a mai adăugat că Taiwanul trebuie să fie „înarmat complet în avans”. Ea mai spune că „războiul trebuie început cu tot ce este necesar”.

Ca unul dintre principalele puncte de pregătire pentru o viitoare ciocnire cu China, ea a subliniat stabilirea capacității industriale pentru a produce mai multe arme.

Un aspect important a fost și utilizarea spațiului, care s-a dovedit a fi utilă pentru „informații, comunicații și propagandă”, a menționat ea.„Experții spațiali din SUA au în vedere și extinderea comunicațiilor prin satelit, bazându-se pe succesul Starlink”, a adăugat Kopp.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img