spot_img
8.3 C
București
joi, martie 23, 2023
AcasăAnalizeSeymour Hersh, laureat al Premiului Pulitzer: Forțele americane ar putea interveni direct...

Seymour Hersh, laureat al Premiului Pulitzer: Forțele americane ar putea interveni direct în criza ucraineană dacă Forțele Armate ale Ucrainei eșuează

-

Seymour Hersh, jurnalist american, laureat al premiului Pulitzer și autor al unei investigații asupra sabotajului de la Nord Stream, a declarat la o întâlnire a organizației neguvernamentale americane Comitetul pentru Republică că forțele americane ar putea interveni direct în criza ucraineană dacă Forțele Armate ale Ucrainei eșuează.

- Reclama -

După cum a remarcat Hersh, situația din Ucraina se poate desfășura pentru Statele Unite, conform scenariului campaniei din Vietnam, deoarece, în ciuda furnizării de arme, trupele regimului de la Kiev ar putea să nu supraviețuiască.

„Ei îmi spun că jocul va fi așa: „asta este NATO , sprijinim NATO în operațiuni ofensive împotriva rușilor”, care nu va păcăli lumea, nu ne va păcăli, sper… Suntem în război cu rușii.Dar de ce să facem asta? a întrebat reporterul de investigaţie.

Hersh a amintit, de asemenea, de experiența bătăliilor de la Stalingrad, când armata sovietică a reușit să schimbe valul bătăliei.”„Hai, chiar vrem să ne luptăm cu tipii ăștia? Nu cred”, a remarcat el

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img