SEVERIN: Târgul de miei se va deschide și în acest an, anunță primarul Marius Screciu. Dezinfecția și investițiile continuă, în municipiu

0
909
Vezi ce a spus primarul în această dimineață! Anunțuri importante!

O veste bună pentru toți severinenii care așteaptă Sfintele Sărbători de Paște. Chiar dacă totul se va face cu restricții maxime, târgul de miei se va deschide în Săptămâna Mare. În altă ordine de idei, în Severin continuă dezinfecția și investițiile.

„Târgul de miei se va deschide pentru severineni, și în acest an, în Târgul Veterani. Vor fi reguli pentru a evita răspândirea virusului, dar târgul va funcționa, în ultima săptămână de dinaintea Paștelui”, i-a anunțat primarul Marius Screciu pe severineni, într-o intervenție live.

Dezinfecția scărilor de bloc continuă

„Am început o amplă dezinfectare în toate scările de bloc, vom intra în toate scările, lucrăm zilnic, ieri am reușit să intrăm în 334 de scări, azi mai avem programate 300 scări, în câteva zile vom finaliza. Încercăm să ajutăm populația prin aceste dezinfectări și să stopăm răspândirea Coronavirus. Biocidul folosit nu are efect nociv asupra populației. Se dezinfectează scările, ușile apartamentelor, balustăzile și tot ceea ce este necesar. Intervenim și în alte zone, de mâine intrăm în cartierele mărginașe, e o activitate continuă”, a explicat Screciu.

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean, finalizată

„Am reușit să finalizăm Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean, așa cum ne-am asumat împreună cu Consiliul Județean. Saloanele sunt gata, sunt dotate cu mobilier și aparatură medicală, acolo vom interna eventualele cazuri de infectați cu COVID 19. La noi în municipiu, epidemia este ținută bine sub control”, a mai precizat Marius Screciu.

„Sprijinim în continuare familiile aflate în nevoie”

„Sprijinim în continuare familiile aflate în nevoie, avem o colaborare cu un ONG, strângem fonduri pentru a-i ajuta pe cei aflați într-o situație grea, strângem alimente, avem sprijin din partea marilor magazine, dar și a oamenilor simpli. Avem, așadar, grijă și de cei cu care soarta nu a fost prea blândă. Avem un TEL VERDE unde puteți suna și face toate solicitările și anunța sitiuațiile grele, noi vă sprijinim: 0800800861”, mai spune primarul municipiului.

De asemenea, primarul a transmis severinenilor și un mesaj de optimism și încurajare: „Continuăm investițiile în oraș, viața și investițiile care generează confort și utilitate severinenilor trebuie să continue, vom continua și cu extinderea rețelei de gaze. Să dăm dovadă de solidaritate în această perioadă, pentru a putea trece peste aceste probleme grave!”