Oricine poate fi localizat pe bază de pașaport, card, telefon. În cazul doamnei Udrea, unul din cele trei era ieri în Costa Rica, afirmă pe facebook jurnalistul Sabin Orcan, cel care a anunţat joi noaptea pe facebook că Elena Udrea ar fi plecat din ţară în Costa Rica, unde se află şi fosta şefa a DIICOT, Alina Bica. 
Nu eu o vânez, de asta se ocupă instituții specializate, a mai susţinut Orcan.
Afirmaţia lui Orcan indică că ar avea sau pretinde că ar avea acces la informaţii care sunt apanajul serviciilor secrete. 
El a susţinut şi că: O singură precizare, totuși. Atât pentru dumneaei, cât și pentru public. Nu eu o vânez, de asta se ocupă instituții specializate.
În mai multe intervenţii televizate, Sabin Orcan a susţinut voalat că ar avea informaţii de la serviciile secrete.
Elena Udrea nu are nici o restricţie de deplasare în străinătate.


Aflu că Elena Udrea este plecată în Costa Rica. Acolo unde se află și prietena ei, Alina Bica, a scris joi noaptea pe facebook jurnalistul Sabin Orcan.

REPLICA ELENEI UDREA: 

„Unii nu au avut somn şi, după miezul nopţii s-au apucat să împrăştie «pe surse» că «Elena Udrea a părăsit ţara»!!!

Aşa, şi??? Şi ce dacă «am părăsit ţara»??? Ce vă agită atât de tare de nu dormiţi noaptea din cauza mea? Sau aţi primit ordin pe unitate să vă ridicaţi din scutece şi să vă lamentaţi pe net? «Am părăsit ţara» de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai «părăsesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanţă, mă priveşte fix pe mine. La fel cum şi dacă aş merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aş plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Aşa că pe loc repaus până la noile ordine! P.S. Cine chiar ar fi vrut să se ştie unde sunt zilele acestea, putea afla uşor, nu e niciun secret, ba chiar este o informaţie oficială”, a susţinut Elena Udrea, într-o postare vineri, pe Facebook.

Alexandru Chiciu, avocatul fostului ministru, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că Elena Udrea i-a comunicat că este la Atena şi că aceasta nu dispune de măsuri preventive în vreun dosar.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?