spot_img
28 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizeDenunţător cheie în Microsoft, executat de DNA: A TURNAT LOTUL PINALTI

Denunţător cheie în Microsoft, executat de DNA: A TURNAT LOTUL PINALTI

-

Avocatul Luminiţa Mazilu din Baroul Bucureşti şi un om de afaceri din Neamţ, unul din martorii importanţi în acuzarea fostului primar Gheorghe Ştefan în dosarul „Microsoft”, au fost trimişi în judecată de DNA, vineri, fiind acuzaţi că ar fi primit mită peste 430.000 de euro de la un om de afaceri. Ei i-au cerut acestuia un procent de 10% din suma ce urma să îi fie atribuită de Administraţia Fondului de Mediu, pentru două proiecte, promiţând, în schimb, că vor interveni pentru ca cererile de finanţare ale acestuia să fie aprobate, transmite News.ro.

- Reclama -

Omul de afaceri Decebal Draghiş, din Neamţ, este unul din martorii importanţi în acuzarea fostului primar Gheorghe Ştefan în dosarul „Microsoft”.

Potrivit DNA, Mazilu şi Draghiş i-au cerut unui om de afaceri (martor în dosar), în cursul lunii decembrie 2009, un procent de 10% din suma ce urma să-i fie atribuită de Administraţia Fondului de Mediu, pentru două proiecte finanţate din fonduri nerambursabile. În schimbul banilor, cei doi i-au promis martorului că vor interveni pe lângă funcţionarii publici cu funcţii de conducere din Administraţia Fondului de Mediu pentru a-i convinge să aprobe cererile de finanţare privind proiectele respective.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...