spot_img
23.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăActualitateSerbia, Turcia, Ungaria și Bulgaria scot România de pe calea ferată

Serbia, Turcia, Ungaria și Bulgaria scot România de pe calea ferată

-

Serbia, Turcia, Ungaria și Bulgaria au convenit astăzi la Istanbul să formeze un Consiliu de Coordonare Ministerial Cvadrilater, a comunicat Ministerul Construcțiilor, Transporturilor și Infrastructurii.

- Reclama -

Ministrul Tomislav Momirović și colegii săi din trei țări au semnat un document care se concentrează pe dezvoltarea în continuare a traficului feroviar în regiune.

Se precizează că calea ferată va fi dezvoltată prin proiecte comune de infrastructură, facilitarea procedurilor de frontieră, schimb de cunoștințe și experiență.

El a subliniat că le-a spus colegilor săi că Guvernul Serbiei investește în prezent în 10 autostrăzi și că nu renunțăm la niciun proiect, precum și că cele mai mari orașe din Serbia sunt conectate prin infrastructura feroviară de cea mai înaltă calitate cu cele mai rapide trenuri.

„Lucrăm în împrejurări în care războiul izbucnește în Europa și trebuie să asigurăm o aprovizionare durabilă și un consum durabil de energie pentru populația noastră. Noi și vecinii noștri nu trebuie să ne permitem să pierdem în aceste împrejurări foarte dificile pentru Europa, ” a spus Momirović.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...