spot_img
20 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăActualitateSenatorul USR Allen Coliban anunță că ar fi câștigat Primăria Brașov. Liberalul...

Senatorul USR Allen Coliban anunță că ar fi câștigat Primăria Brașov. Liberalul Scripcaru a pierdut după 16 ani

-

Senatorul USR Allen Coliban anunță că a câștigat Primăria Brașov conform numărătorii paralele făcute de USR-PLUS. El susține că l-a învins pe liberalul George Scripcaru, primar din 2004 al municipiului Brașov.

- Reclama -

Coliban la ora 2.30 în fața Teatrului Dramatic din Brașov că a centralizat peste 80% din voturi și că ar vrea un avantaj important.

PNL a câştigat 33 din cele 58 de primării ale UAT-urilor din judeţul Braşov, conform numărătorii paralele realizată de liberali în 54 dintre localităţi.

Potrivit preşedintelui PNL Braşov, Adrian Veştea, cele mai multe primării de oraşe şi municipii din judeţ vor avea primari liberali. Este vorba despre oraşele Ghimbav, Predeal, Râşnov şi Rupea.

În municipiile Săcele şi Codlea şi în oraşul Zărneşti, potrivit numărătorii paralele, au câştigat candidaţii PSD, iar în municipiul Făgăraş un candidat independent (susţinut de PMP), în timp ce în oraşul Victoria – cel al USR.

După numărarea voturilor în cele 54 de localităţi, alte două primării de comune vor avea un primar PMP – Părău, respectiv UDMR – Racoş.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...